R.I.P Tjatte <3

Det första jag gjorde i morse var att gå på toaletten som vanligt å då såg jag att fågel buren inte stog där den skulle då tänkte jag "Måste killarna (min bröder) alltid ställa ner honom", så jag gick runt i huset å letade efter fågel buren med Tjatte i. Jag hittade inte honom någonstans så jag tänkte "Dom har väl inte satt ut honom på balkongen". Så jag gick dit å kollade så var buren där med ett filt över sig så jag lyfte in buren. Den skulle jag kolla om han var okej så att han inte frös eller något sånt det var ju ganska kallt ute för en fågel som inte har så tjocka fjädrar. När jag lyfte på filten såg jag honom liggandes på bur bottenet död. Jag gick där ifrån gråtande och förstog att han hade dött. Min brorsa hörde att jag grät så han ringde min pappas å sa det (ingen av mina föreldrar är hemma utan dom kommer imorogn). Å sa sa han att Tjatte hade dött till honom så fick jag "prata" med pappa å mamma eller jag prattade inte direkt utan jag försökte hmm:a lite mellan snyftningarna.

Jag har varit jätte orolig över honom i typ två år nu att han ska dö närsomhelst, eftersom har hade blivit gammal 8-9år och han kunde inte flyga längre, han orkade inte längre det. Så nu har jag gråtit hela dagen hetl själv, han lämnade efter sig ett stort j*vla tomrum.
Imorgon ska vi begrava honom, sen kommer jag aldrig att få se honom igen.
Men jag hoppas att han är på en bättre plats nu där han kan flyga å prata med andra fåglar.

Jag älskar dig Tjatte så j'vla mycket, alla 8 åren som du har tillhört familjen är värda guld för mig, älskar dig så, vila i frid! <3Älskar dig mer än något annat! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback