R.I.P Alicea ♥

Livet är ibland för kort, det har du bevisat! ♥

Idag, prick ett halvår sen Tjatte gick bort, så försvinner lilla Alicea från denna värld. Hon blev nästan 2½år vilket är ganska gammalt för en dvärghamster men det spelar ingen roll, hennes liv var för kort!
Hon var den som fanns där när Tjatte dog, hon hjälpte mig men nu när hon är borta, vem har jag då? Ett nytt tomrum i mitt liv har skapats efter hennes död.

Var faktist i skärholmen igår, gissa det sista jag sa igår innan vi åkte hem.
"Mamma har du 20kr på dig, så att jag kan köpta mat till Alicea". Nu har jag den maten i min lilla djur-låda tillsammans med några av hennes gamla leksaker. Vem ska äta upp det nu när hon är borta?

Jag kommer alltid att minnas Alicea som världens sötaste sockerbit. ♥
Hon sov alltid så konstigt, sittandes, halva kroppen i hjulet och andra på bur botten! XD Har aldrig haft en hamster innan som har gjort den och jag har haft många för ca 10 år sen! ^^'
Hon var en snabb liten rackare när vi köpte henne 2009, hon och hennes syskon sprang runt i hela buren när dom i djuraffären skulle plocka upp henne. Och sa var hon länge tills stracks efter Tjattes död. Hon blev segare och segare, sprang inte lika mycket i sitt hjul längre, sprang inte runt lika mycket när man skulle plocka upp henne. Till slut behövde man inte jaga runt henne i buren när man skulle plocka upp henne, hon orkade inte mer. Då började jag inse hur livet började att rinna ur henne. Tänkte ofta på att skriva ett inlägg om det, att hennes tid på jorden snart var slut. Men det gjorde för ont. Jag hatade att se det!
För en vecka sen när jag städade buren märkte jag att hon inte hade långt kvar, gissade på att hon bara hade en månad kvar och jag sa då till henne "Snälla, stanna hos mig, du får inte lämna mig. Vem ska flytta tomrummet när du dör. Snälla" Men min bön blev inte hörd. Nu är hon död, allt hon finns kvar nu är hennes livlösa kropp som ska begravas och smärtan. 

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Kan knappt se tagenterna när jag skriver, tårarna bara rinner.
Mamma sa att vi kanske kan skaffa två nya hamstrar efter sommarlovet men fran tills dess kommer jag att vara djurlös. Första gången i mitt liv faktist vilket känns hemskt, fördjävligt, jag vet inte vad. Jag älskar djur och börhöver dom i min närhet för att må bra, det är därför jag mådde/mår så dåligt efter att Tjatte försvann, behövde hans närhet för att må bra. Nu när Alicea är borta vet jag inte vart jag ska ta den "energin" ifrån.
Vi får se  hur jag kommer att må efter dethär, har fortfarande inte repat mig från Tjattes död och nu har jag både hans och Aliceas död att repa mig ifrån vilket kommer att bli svårt.

För folk som inte har samma band som mig till djur som mig kommer aldrig att förstå. Försök inte att förstå, för det kommer ni aldrig men jag kan säga att det gör lika ont som om att förlora är nära vän, jag förlorade en dl av mig själv när Tjatte dog i princip. Kommentera inte om ni tycker att jag är korkad för att jag bryr mig om en "liten" hamster/fågel, man gör det av ren kärlek, så om ni inte förstår kärlek, kommentera inte!

(←)Bland dom första bilderna som togs på henne! XD

En låt till min älskling ♥:

Har inte kollat på den engelska översättningen till texten men det spelar ingen roll.
Delen "I want you to stay with me" räcker.

Kommentarer
Postat av: Emma

SV: Haha aa 8D

Okej ^^ Nu mår jag inte så jättebra :/ÅH! Beklagar verkligen :( Jag kan inte säga att jag förstår så som du känner men har själv förlorat en hund och jag har en kanin.. Det är verkligen svårt.. :( Det svåraste med att ha ett djur är att släppa de sen.. Så svårt, de lever för kort! (om man kan säga såå) :( Jag beklagar verkligen!! <3

2011-04-04 @ 19:04:53
URL: http://emmornasliv.blogg.se/
Postat av: Yungis ♥ Kimchifriedrice 8D

Awwwww.......... RIP Alicea :'((((........... gah jag fick inte ens hålla i henne en enda gång!! O__o

Vafan madde, sitter här tårögd, DITT FEL -.-

2011-04-04 @ 23:07:21
URL: http://kimchifriedrice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback