Happy Birthday Kwon Jiyong~! 8D ♥

생일 축하 합니다, 권지용 오빠!!! 8D ♥♥♥
Bästa ledaren! ^^

Idag fyller en extrem talangfull person år och hans namn är Kwon Jiyong. En person som jag anser är ett musikgeni. En bra förebild. ^^ Det är få personer som är så talangfulla som honom. Kan skriva låtar som utrycker så mycket känsla, göra musik, rappa, sjunga, dans, allt som en person inom underhållningsbranch behöver.

Han är en superbra ledare för sitt "team", även om han inte alltid är 100% koncentrerad på intervjuver! XD (VIPs vet nog vad jag menar! xD) Men han bryr sig alltid om medlemmarna, tar hand om dom, hjälper dom och stöttar dom.

Som jag tidigare nämde är han en person som är jättebra på att skriva musik. Han kan verligen måla upp känslor med sin musik och text. Jag har ju förut nämna att jag verkigen älskar "She's gone", det är bara en av många känslo starka låtar han har gjort. 
 
Jag har väldigt svårt att uttrycka mig själv men jag vill säga att han är en person som gör mitt liv ljusare. Musik kommer alltid tillhöra mitt liv och alltid finnas i mitt hjäta, han har gjort musik som har gått rackt in i mitt hjärta, musik som föralltid kommer att stanna där. Han är en av dom få artisterna som jag kommer att bära med mig restan av mitt liv. Det finns många artister som jag värdesätter högt men det är inte många som jag alltid kommer att bära med mig. Han betyder mycket för mig och jag älskar honom som artist.

Jag hoppas verkligen att han en dag kommer att hitta någon som han älskar. Livet som idol medför mycket ensamhet och jag hoppas att han en dag kommer att hitta sitt livskärlek. Jag hoppas även att alla VIPs kan acceptera det. Han har gett så mycket till oss genom sin musik när han väl hittar tjejen i sitt liv så tycker att att vi (VIPs) ska "tillåta" det. Jag vet att många fangirls har svårt att se sina idoler med andra tjejer men man måste få låta sina idolar älska, dom har redan uppoffrat massor för sitt jobb. Personligen tycker jag att man inte kan ta ifrån dom livets viktigaste skatt, kärleken. Snälla låt era idoler dejta tjejer, låt dom älska. Jag vet att det gör ont att se sin idol med en tjej men det måste vi acceptera, vi måste ge dom den möjligheten. För kärlek är något vi alla behöver.

Grattis på födelsedagen Ji! ^^ ♥
Hoppas att du fick den bästa födelsedagen man kan önska sig med dina vänner och familj.
Ha det bäst! ;) 사랑해요~! ^^ ♥

  


 


 
Har kommer några gratulationer jag hittade på tumblr! ^^
Kommentarer
Postat av: Jasmin utan e ( ̄▽ ̄)ノ

Herrgud så fint (och AMBITIÖST O_O) födelsedags-inlägg , Madde! :'3 Ååh, önskar jag kunde visa GD detta, haha :')sv: Haha, nej du har nog rätt i att den gäller alla, för min pappa är ju inte heller asiat x'D

2011-08-21 @ 23:43:10
URL: http://jasminutane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback