Balen, klänningar, etc.

En månad kvar tills balen och avslutningen och har fortfarande ingen klänning.
Vid dom tillfällerna måste man nästan ha deet, vill ju inte vara den ändå som kommer utan. Men om jag ska vara ärlig så kommer jag nog aldrig hitta en klänning som jag gillar. Har redan letar och sökt i flera månader efter en klänning som jag tycker är värd priset, det är enligt mig ingen ideé att köpa en klänning för över 800kr som man bara använder en gång. Jag är ganska säker på att om jag köper en klänning så kommer den bara användas en två gånger och det känns isåfall som att kasta pengarna i sjön. Eftersom jag personligen inte tycker att jag passar i klänning så använder jag aldrig det längre. Förut älskade jag det och ville ha finna fest klänningar men inte längre, tycker helt enkelt att det inte är snyggt på mig. Ser jättemånga snygga klänningar på internet som är snygga men...inte på mig. Det är nog anledningen till varför jag inte har skaffat någon än. Och så har jag svårt att hitta klänningar i rätt stolek, dom flesta är försmå så det är inte äns roligt att prova längre. Sista gången jag provade en fest klänning varför över ett år sen? Eller nått.
Som ni ser så är klänningar inte min grej längre, skulle helst bara vilja komma i byxor till balen men det går ju inte riktigt, då kan jag väl lika gärna stanna hemma. Men egentligen vill jag bara ha en klänning som jag tycker är snygg och som jag tycker passar snyggt på mig. Vilket nog inte direkt kommer att hända. Dethär med festklänningar har varit ett svårt ämne för mig i några år sen, då dom flesta klänningarna inte var snygga på mig längre. Vill inte ha någon bal, känns bara så deprimerande.
Vet inte hur jag ska göra, det är bara en månad kvar tills det är dags för balen så det gäller att tänka snabbt.

(Förlåt för bristen på smilisar i detta inlägg men det är ett känsligt ämne ><')

 
Några av klänningarna jag gillar men ingen av dom skulle passa mig! ><'


Kommentarer
Postat av: Sandra

Du skulle passa i klänning ^^ Du har det där söööööta utseendet :D haha ^^ Och de passar i söööta klänningar!tycker den oranga skulle passa dig.. ^^ Vet inte hur din kropp ser ut, men om man är smal så passar man i den råsa om inte och man är lite knubbigare men har en midja, så passar man i den oranga :)

Och ditt ansikte ser sådär gulligt och knubbigt ut (omg ta inte det på fel sett!!! XD det är suuuper sött!!!! och super gulligt!!!! XD D: även smala kan ha ett knubbigare ansikte så kallar dig inte tjock eller så T_T) Men för det tror jag att du passar i den vit-oranga! ^^

Alltså de är tight vid bysten, och vid midjan sådär men klänningen går ut vid höften typ... ahh XD

alltså en klänning som är formad som en rosett! :D haha ^^oooooo

oooo

oooo

oooooo

ooooooooSÅDÄR FORMAD!! XD (hoppas de syns... xD2011-05-05 @ 17:14:44
URL: http://booxeen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fan det synns inte.... aja T_T

Meen du skulle kanske passa i den rosa med, men jag tror mer på den oranga! ^^

2011-05-05 @ 17:15:18
Postat av: Anonym

ock klänningar är inte heller min grej ^^

Men ahh T_T

(samma person som kommenterat de 3 första kommentarerna på detta inlägg XD) Men tror fortfarande att du skulle passa i sådan klänning...

Om du har samma problem som mig... jag hatar mina armar :O

Då kan du rädda det genom att ha en liiten jacka eller söt kofta över klänningen ^^ som passar med klänningen :)

2011-05-05 @ 17:17:47
Postat av: sandra fortfarande XD

Varför är det du inte passar i klänningar tkr du? är det samma som mig :O med armarna eller är det ngt annat? :)

2011-05-05 @ 17:18:25
URL: http://booxeen.blogg.se/
Postat av: Sofie den bästa~ xD

Jag hade precis samma problem! Däremot kan jag säga att det är de dyra klänningarna som passar... Kände inte för att gå i en klänning från HM, visst, deras H&M by night kollektion var snygg men mer festklänning än bal och det är nog flera som kommer ha samma, så jag och mamma stack iväg till helsingborg och provad klänningar i "lagom dyra klännings butiker".Men den jag köpte hittade vi på en riktig balklänningsaffär, kostade 1600 men sitter som en smäck och jag ser jättesmal ut i den (Tro mig, det är inte många klänningar som lyckas med det). Fast sen ska jag på min nya kusins dop i december och på min lillasysters konfirmation så jag kommer använda min klänning mer än en gång... men balen är liksom all about you, så ge inte upp! :D Tänk snarare att till vilka andra tillfällen får du använda en balklänning om inte på en bal?

2011-05-07 @ 18:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback