Cut a bang! :3

Har saknat att ha lugg så gjorde något åt det idag! :3
Vill inte slösa 100kr på att gå till frisören och göra det så jag kollade upp några tutorials och hittade till sist en som jag ville pröva och nu....så har jag lugg igen! XD Har ingen aning om den är rak eller nått men....how cares det kommer ju ändå inte ett synas när håret locka upp sig! ;) Kommer inte att lägga upp någon bild på resultatet idag utan det får vänta tills imorgon kväll. ^^ Håret är fortfarande blött så jag vet inte äns om det blev bra! XD

Undra om jag kommer ångra mig imorgon! XD

Kommentarer
Postat av: Lina

daam daam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! nee det blev säkert jätte bra ^^ alla är ju lite skeptiska i början när det är en förändring men sen lär man sig att gilla den. Det blev säkert bra :)

2011-11-25 @ 22:27:31
URL: http://lajna95.blogspot.com
Postat av: Jasmin utan e ( ̄▽ ̄)ノ

Ååååh, skriver som ovanstående att det säkert blev jättebra! ;3 Waaah, nu hade både du och Yang lugg ju... usch, blir ÄNNU mer sugen på att skaffa det nu typ xDsv: Ååh jag vet!! :O när jag först började med kpop var typ yngsta 91:a (med undantag för Taemin), men lixom känslan sen när det debuterar artister i ens egen ålder eller yngre (från typ nya generationer känns det även som XD).... inte okey @__@"de borde göra en fotobok som heter 'trip to sweden'" ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAAAAAAAAAAAAA; DET BORDE DEM!!!! :o Du skulle ju kunna vara fotograf och allt , HOHOHOHO 8D (Tant Jasmin kan var stylist... kanske riva upp byxorna och tröjorna på lämpliga ställen, råka ge någon ett genomskinligt plagg... lalala 8D)Hahaha, awww :'3 Jaaa, jag måste seriöst göra det...! O3O Hmmm, det var imorgon (tek. idag xD) som japan-mässan var va? ISF; HAA SÅ KUL!! :D Hoppas du hittar en massa awesome stuff och grejer där! ;3HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD MADDEEEEE, JAG DÖR!! XD (Y) you're comment made my evening! XD HAhaha, alltså... folk verkar ha en tendens att koppla snusk + kpop till... mig.. xD (I only got myself to blame though xD) Men du har så rätt, om kpop artisterna, typ Taemin har på sig sånna DÄR byxor i sånna DÄR ställningar... klart man blir lite host vädligt host girty-mindend då ju! 8D (A)

2011-11-26 @ 00:52:22
URL: http://jasminutane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback