SHINee Music Bank 120323


IOWNGIWRGWRGETIGEAHGIAEHEAIHENHIERNIHGN!!! TAEMINS SEXY DETECTIV POSE!!!!!!! OMG!!!! 8DDD *fangirlar vilt* SERIÖST, HAN ÄR FÖR SEXIG/SÖT/HET FÖR SITT EGNA BÄSTA!!! XD HAN FÅR FAN SKYLLA SIG SJÄLV OM HAN BLIR VÅLDTAGEN OM HAN GÖR SÅDÄR!!! XDD Omg!! *o* Och Keys engelska,har alltid vetat att den är bra men omg, den har blivit ännu bättre! 8'O WAAAAAAAH, OCH MINHO!!!!! :3 Y U SO CUTE?!?!?!?!?! :3

Själv framträdanden var helt "AGWIRNWIHWERHIWRHOIJQeROHIEHRE"-bra!!!! 8D Kolla bara Taemins outfit!! ÄLSKAR DEN!!!!! :3 Seriöst, älskar den outfiten till 100%! Med hög hat långt hår, den lilla fashionisten (stavas?) i mig vaknade när jag såg honom! 8'3 Sen måste jag bara säga, lyssnade på "MR removed" för det här framträdandet och måste säga att det är en av dom bästa jag någonsin har hört! ^^ Den är verkligen superbra! :3 Så lyssna på den om ni vill, finns att hitta på YT! ^^ (för lat för att länka! xD)


Kommentarer
Postat av: JenJen

Wow, för en gångs skull har dom inte klätt han som en hippie med det där långa håret! xD Thank god! Nu såg det mycket bättre ut, även fast jag tycker det från Lucifer var bäst. ;) Fast ärligt.. Dom som klär dom.. Visst, Taemin ser bra ut oavsett vad va, men KOM IGEN! xD Haha! Första outfiten i första låten.. Oh well! Som sagt, både snygg och söt oavsett vad, den där. ^.^ Nog inte många andra som faktiskt klarar av att ha sånna kläder på sig. ;)

2012-03-25 @ 00:22:34
URL: http://pocky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback