RÖSTA! 8DKommer ni ihåg den bilden? ;)
Anmälde mig till en fototävling mde den för några veckor sen, en tävling där man ska få folk att rösta men har inte orkat bry mig förän nu! XD Tänkte se hur många röster man kan skrapa ihop. ^^ Hoppas att ni röstar! :)

Hoho~!

(↑ Fantasilös rubrik)

Som ni har märkt så har jag förtsökt att blogga lite mer idag. ^^ Vill fortfarande att bloggen ska ha lite uppdatering, men egentligen har jag inte varit på blogg humör på sista tiden. Så inläggen jag har gjort på sista tiden existerar bara för att jag vill göra er glada. :) Plus att tagentbordet inte funkar till 100%, vilket gör att jag verkligen inte orkar med att blogga men får snart tillbaka laptopen så då kommer det att bli bättre" ;)

Fick ett brev idag....som gör mig lite deppig....ett brev från...folktandvården *dyster ton*. Ska på den årliga undersökningen i oktober. Nått säger mig att jag har hål! X'D Sist hade jag fem hål! O.O Och det var inte roligt att laga dom! Ò_ó Hatar när dom sticker in borren i munnen och den där "en-tandade-gaffel" dom sticker in för att se om det finns hål eller inte. Det gör så ont den den där gaffel-saken "hittar" ett hål, den fasnar liksom och det gör ****** ont! TT__TT Och det känns lite stört efter alla besök förra året för att laga hålen så känne jag mig som en stamkund eller nått?!?! XD *trololol* Aaaaah! Kommer att vara deppig tills det är över! TT__TT

Va en liten stund i stan med Tasse idag efter skolan. ^^ Vi letade efter en sak...en hemlig sak (hohoho, nu blir nu nyfikna va?)! :3 Och jag hittade en liten ring när vi var där. ^^ Skulle gärna visa en bild men har inte macro objektivet hemma. "/ Men iaf på vägen hem så tjockade vi oss med dounats (stavas?) och en muffins! :3 *mums*

Planera för imorgon är att gå till skolan och sen träffa Linnea i skärholmen. ^^ Hon ville visst shoppa så får väl ofta mig. x) Den ända lektionen vi ska ha imorgon ska vara musikproduktion och det skulle bara vara en snabb genomgång så jag borde sluta efter lunch skulle jag gissa. :) Om dom inte kommer upp med något annat vi ska göra! XD Hade våran första "riktiga" lektion idag, och den var inte så "riktig" direkt men vi hade iaf kör och jag lärde mig iaf några saker. Det var både kul och intressant. :)

Nu ska jag fortsätta med min serie. :)
Har bara några avsnitt kvar nu. ^^ Sen får jag se om jag börjar på en ny eller om jag ska
slösa mitt liv på annat! XD


Lättroad eller vad? XD

TOP TOP TOP TOP TOP~! 8'3
(Klicka så blir bilderna större)

OMG OMG OMG OMG OMG OMG~!! 8DDD
TOP OPPA W U SO HANDSOME?!? :3

Hans skönhet är så...förtrollande! ^^ Bilderna Noth Face finns många fler. :)
Men resten får ni googla efter, alla finns på tumblr och på fansites. ;)

SLIM - She’s Really My Girl

SLIM (en ny balladgrupp) har nydligen haft sin debut! :)
Gruppen är från Soliens Entertaiment och namnet (SLIM) står för "sun light in the morning". ^^

Tycker att låten är fin! ^^ Fin melodi och allt. :)
En typisk låt som man kan somna till. ^^

 


Kara - Step teaserHohoh, Kara ska snart ha sin comeback! :3
Utifrån teasern så kan jag säga att deras comeback kommer att bli awesome! 8D Den är så...så...BLÅÅ~! 8'3
Me like! :3 *hohoho* Synd bara att man inte fick höra något av sången. x) Det skulle ha varit roligt så att man vet vad man kan förvänta sig. :) Men är säker på att den kommer att bli bra. ^^ Kara är ju en awesome grupp! :)


K-Fashion
Daesung, not guilty!

Daesung kommer inte att bli tvungen att betala böter för det som hände eller något. Han är fri från och kommer inte att "straffas" för det som hände i bilolyckan. Vet att hans samvete straffar honom men han kommer inte att bli dömd för nått. Detta stog på ibb:

"After leaving the public shocked and concerned for months, a jury last week found Big Bang singer Daesung not guilty of the death of a motorcyclist who died from a car accident he was involved in.

“All nine members of a grand jury agreed on no prosecution at a hearing on August 25,” prosecutor Lee Seung-hyun told 10Asia over the phone on Monday.

He then explained, “There is not enough evidence to show that the motorcyclist was alive before getting hit by Daesung and we cannot rule out the possibility he died from hitting his head on a streetlamp beforehand.”

“Also, we recognize that Daesung did not drive at a safe distance and he was negligent in his responsibility to look ahead of him but it is difficult to acknowledge the link between the two… We decided on not guilty according to the legal maxim ‘When in doubt, in favor of the accused,” he added.

The verdict comes as a relief to many since the 22-year-old singer, a member of his popular quintet, has been widely recognized by both the young and old for his cheerful and friendly disposition, mild manners, courteous attitude.

Just two months ago, police had sought an indictment of the idol star whom they said was partially responsible for the death of the motorcyclist who was on the ground after driving under the heavy influence of alcohol and falling off his bike after colliding into a streetlight on which he hit his head.

Daesung had failed to notice that the motorcyclist, identified only by his last name Hyun, was laying on the road from an accident, and ran over him as well as hitting a taxi driver who was checking on Hyun.

The case can now be considered closed since Daesung also reached a settlement with the family of the bereaved last month."

Jag har glad att det är över och att han inte blev "skyldig"! ^^ Det är en otrolig lättnad och nu hoppas jag att han kan återhämta sig efter detta. :) Han kommer nog alltid att känna sig skyldig för att motorcyklisten dog men jag hoppas att han iaf blir bättre och att han kan gå vidare och komma tillbaka där han hör hemma, med BIGBANG och VIP. ^^ Han kommer inte ha några aktiviteter under detta år men vi hoppas på att han har återhämtat sig så mycket att han kommer tillbaka nästa år! :) 대성 오빠 화이~! =) ♥


We're waiting for you smile~!


Fast talk~!

Pasuade min serie för att hinna blogga lite snabbt! :3
Har ju inte skrivit något idag så tänkte skriva ett litet inlägg snabbt. ^^  Kollar på Personal Tase, inte lika bra som dom tidigare serierna som jag har sett men den är helt okej. :) Förutom att jag verkligen vill strypa en tjej! -..-' Han är seriöst störd, om ni ser serien kommer ni att fatta vem jag pratar om! ;) Plus att en av killarna har ett riktigt läskigt skratt! xD Blev rädd första gången jag hade det! XDD

Har ni hört att Sooyoung (från SNSD) var med i en bilolycka? :'(
Som tur så blev hon inte allvaligt skadad! ;) Men hon kommer inte att delta i SMTOWN in Tokyo eller SNSD konsert i Taiwan. "/ Hoppas bara att hon mår bra och att hon snart kan komma tillbaka! :)


Hoppas att hon mår bra! ^^ ♥

Har mina läsare haft en bra dag idag? ^^
Min har varit helt okej förutom att jag har ont i foten! T_T Tror att mina joggingskor inte sitter så bra. Har fått massor med blåsor på fötterna! O_O Måste npg köpa nya men vill inte kasta dom gamla...dom var dyra! >_> Fast mamma kan ju ta dom (vi har samma skostorlek...eller jag har en ½ storlek större men det sunkar ändå! XD).

Fancams~!

Kollar på några fancams från Idol Sports Day som var i....veckan? O.O
Vet inte, men hittade färska fancams (←låter som om jag pratar om frukter eller nått! XD).
Fast dom flesta är på Kyuhyun av någon anledning. O.O Finns nästan inga andra förutom några få på SHINee! ;)

Hahaha, DÖÖÖÖÖÖR!!!! XD Asså, seriöst, varför tar han fram en sax helt plötsligt och börjar klippa håret på bena?!?! XD Och sen kommer Taem och hjälper honom också! XD

OMG OMG OMG OMG, ASGPOIGNIWERGIGOEWEGWEGN!!!! Ô3Ô
Kan inte Jonghyun smörja in solkräm på mig!!! >8'3 Eller kan jag inte få göra det på Taem! :3
OMG, himmelriket~!

Så adorable att jag dör! ♥

Trodde att Kyu skulle vinna men på slutet såg jag att Minho redan hade sprungit in i mål! XD
Asså, han är så snabb! :O Utklassade alla! O_O

Hoppas att fler fancams kommer snart för detta är ett bra sätt att slösa bort sitt liv på! :3
Lägger upp fler sen! ;)


Tagentbordet sammarbetar inte! TT__TT

Tagentbordet funkar inte riktigt av någon dum anledning! Y_Y
Ska försöka att blogga lite sen men det är inte så lätt när tagentbordet inte funkar >_>

My Day ^^

"Konserten" som vi gick på med skolan idag var den mest långtråkiga saken jag någonsin har sett! O.O
Ingen spänning eller så mycket kost enligt mig. ><' Men det måste ha varit bra för nått...eller inte! XD Hoppas att vårt nästa event blir bättre! XD Vill ju inte somna på näsa föreställning! x)

Efter en lite länge dag i skolan så gick jag, Tass och Linnea och simma. ^^ Försöker blev hälsosammare genom att motionera mer så när tass frpgade om jag ville så svarade jag "ja" efter lite velande! X) Fast när jag kom hem så var jag så trött att jag trodde att jag skulle svimma! XD Men det var värt det, vi hade roligt och mortion fick vi! ;) Ska kolla upp gym också, skulle vara bra för mig att gå på gymmet några gånger i veckan. :)

Vet ni vad? 8'O Hatar SL! -__-' VARFÖR MÅÅÅSTE DOM VAR SÅ IN I NORDEN DYRA?!?!?! För att kunna åka vart jag vill i ett helt år så kostar det mig nästan 2000kr! Ò.Ó Jag måste ju betala alla åkkort helt själv och det är inte billigt! Och det ska vara billigt för studenter? In my ass! Om man (som jag) bara lever på bidrag (jaja, jag har sommarjobbat men det räknas inte! xD) så är det extremt dyrt! Om jag skulle köpa alla åkkort så skulle jag inte få några pengar över att ha kul för. Är lite osäker om jag ska köpa ett kort för denna termin, det är ju så dyrt..... Nästa år kommer jag nog inte att göra det, kommer inte att ha lika mycket pengar, får ju inte studiebidraget på sommarlovet, iår var det sista året! T_T SL borde vara gratis, iaf inte så in i norden dyrt men istället höger dom priserna och inte lite heller! Ska för f*n köpa en cykel, sparar mycket mer pengar på det och får mer motion! Ò.Ó

Imorgon ska vi bara ha matte-"provet" sen slutar vi! ^^ Riktigt nice men vi kunde ju ha börjat senare! T_T
SEN ÄR DET ÄNTLIGTEN HELG! 8D Lovar att den är extremt efterlängtad! ;)Dagens låt: Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Naye - Give Me Everything


I Love K-Fashion~!


Jeff Dunham and Peanut

Jeff Dunham är utan tvekan min favo-buktalare! ^^
Han är verkligen bra på det och gör det också på ett extrem roligt sätt. Många känner nog igen hans karakträr "Achmed the dead terrorist"...ni vet "SILLENCE I KILL U"! XD Älskar 90% av hans karaktärer och nu tänker jag presentera en av dom. PEANUT! 8D En galen lila "apa" med beige päls! xD Han är en irriterande karaktär som man bara kan älska! XD Grymt rolig! ;)

Jag kommer ihåg för några år sen när den vissades på TV. ^^ Hade precis kommit upp till sundsvall och satt bänkad vid TVn med mina bröder. :) Omg, kommer aldrig att glömma hur högt vi skrattade! XD Min bror tyckte mest om "Walter" om jag minns rätt. Själv gillar jag alla men Peanut är lite....ja, han påminner om mig lite...bara lite! XD Var ökänd i min förra skola att jag var den irriterande, blev även jämförd med "the annoying orange"! XD DOG! XD


Vink vink!

Hej! *använder mina sista krafter för att vinka* Är sjukt trött, känner mig sjukt, lite halv risig! ><' Tror att allt beror på sömnbrist. Har bara sovit 9 timmar sammanlagt denna vecka. Och egentligten braukar det bli minst 10 timmar per natt! x'D Tror t.o.m att jag har fått feber! "/ Men tänker ändå släppa mig till skolan imorgon, vi ska på en konsert! 8D Ja, ni läste rätt, vi ska på en konsert! xD Eftersom jag lider av extrem sömnbirst så kom jag inte ihåg varför vi skulle det! XD (Har i vanliga fall dåligt minne men jag har sömnbrist så är det extremt dåligt! XD) Imorgon blir även första dagen "i" skolan som blir längre än en och en halvtimme. x)

Nästa vecka så vi få schemat (tror jag), våra Macbooks och så ska en låtskrivare komma till skolan och prata lite om hut man skriver låtar och vilka slags låtar som blir hitar. Han bl.a skrivit låtar till Christina Aguilera. ^^ Ser fram imot det. :) Fick även veta att vi ska ha 6 timmar ensamble och kösång i veckan! O.O Vilket är.....mycket! O.O Men jag antar att det är bra....viktigt att lära sig! x) Hoppas att det kommer att bli tre lärorika år och roliga. ^^ Har velat jobba med musik hela livet och nu får jag äntligten chansen men önskade att jag inte behövde vakna så tidigt varje dag! XD 

Är fortfarande orolig över YA beställningen som fortfarande inte har kommit! O.O Hoppas bara att den är lite försenad och att den inte har fasnat i tullen. >< Håll tummarna för mig! :)

Innan jag svimmar så ska jag ta mig upp till sängen så det är nog dags för mig att sluta skriva nu! x)
SES~! 8D


Hei cutie~! 8D


Sticker nu! ^^

Drar till skolan nu. ^^
SES! :D


Babbel~! X)

Vet ni vad det är dags för? :3 .....JA..BABBEL-INLÄGG! 8D
Okeh, nu ska vi gå igenom skolan och lite kpop saker som har hunnit hända under denna vecka! ^^ (vet att det bara har gått två dagar av denna vecka! xD) Plus lite andra saker. ^^ Så förbered er för ett långt inlägg igen. :)

Vi börjar med skolan. Bröjade igår och....klassen var extremt liten! XD Vi är bara åtta personer, fyra tjejer och fyra killar. x) Någon kommer säker att hoppa av också, man vet ju inte. ^^ Igår gjorde vi inte så mycket, utan vi fick lite papper som vi var tvungna att fylla i och sånt. x) Idag fick vi träffa några av tvåorna, dom skulle vara våra faddrar, kändes som om man började första klass igen! XD Vi fick "intervjuva" varandra och sen skulle vi tillsammans gå en fårgesport. :) Sen var vi fädiga, får se vad vi ska göra imorgon! ;)

  
Näää, vadå no lifer! XD

Har ni hört G.NA's nya låtar. ^^ Tycker dom är bra, specilet "Banana". Längtar tills MVn till den kommer ut, än så länge har bara teasern kommit. :) Tycker att hon är en grym artist med några bra låtar. Har nog aldrig nämt henne i bloggen förut men diggar faktist henne även om jag inte är världens störta fan. ;)
Här är hela låten:


Hon har även kommit ut med MVn till "Top Girl". Personligen gillar jag med "Banana" mer men top girl är också bra. x) Men kan inte låta bli att tänka på TOP när hon sjunger den! XD Någon som håller med? xDHar ni hört nyheten om att Heechul ska gå med i armén i september. VARFÖR? När han försvinner så är det bara nio medlemmar kvar! TT__TT VARFÖR VARFÖR VARFÖR? Från tretton stycken till nio, detta är kattastrofalt. Vet att det bara är preliminärt men ändå! TT___TT Varför måste kpop killarna gå med i armén, det suuuuuger med ett stort S! Ò..Ó Det fick även rykten om att GD också skulle det men dom rykterna var som tur falska! :)

Har ni hört att Park Minyoung och Lee Minho officielt dejtar! :3 Ni vet Park Minyoung från bl.a Haru Haru MVn, I Am Sam och City Hunter. ^^ Och Lee Minho från bl.a I Am Sam, City Hunter och Kiss MVn (Dara). Dom är extremt söta tillsammans och jag hoppas deras bästa. :) Även om jag tycker om Minho så hoppas jag att dom får det bra tillsammans. Och så tycker jag att dom ska göra en Season 2 av City Hunter! :3 Det finns så många frågentecken kvar! >< Synd att Minho inte är så sugen på att göra en säsong, hoppas att han ändrar sig. ^^ Hoppas att deras det kommer att bli nått mer än bara dejter, hoppas det bästa för dom! ;) ♥ Vet ni vad? Har fortfarande inte fått sakerna fårn Yesasia! TT__TT Har väntat en månad nu och sakerna skulle ha kommit idag men har inte fått något brev från posten än! Y_Y Om sakerna inte har kommit innans veckans slut så kommer jag bli orolig. Hoppas verkligen inte att sakerna har fastnat i tullen!!! TT__TT Hoppas att dom kommer snart!


Skolan börjar imorgon! O.O

Förlåt att jag inte har bloggat men har haft problem med internetet, funkade igår när jag kom hem efter the voice konserten (ja, jag var där ^^) men då var klockan typ halv tolv, varför trött för att blogga eller göra nått i huvudtaget! x)

Det var grymt igår på the Voice konserten, många gryma artister som bl.a Lazee m.m! ;)
Var där med Linnea, Amanda, Yang och Lidet. ^^ Vi hade superkul med det var lite jobbigt med alla som trängdes. O.O Skulle kunna gemför det med packade sillar (lovar att jag inte överdriver)! XD Det var så trångt att om man tog upp armen så kunde man inte får ner den igen! XD Men vill ändå gå på den igen nästa år! :3 Om ni aldrig har varit på en konsert någon gång så gå på en! :D Basen är så grym att man känner den i hela bröstet! 8D Blev lite rädd att hjärtat skulle börja slå fel! XD Faktist lite obehagligt först men sen var det bara grymt! 8)

Imorgon är det också första skoldagen! O.O
Känns...overkligt! Kan inte fatta att jag börjar igen, känns som om jag har slutat föralltid! XD Kommer att vara så tråkigt att gå upp tidigt varje dag igen. Kommer nog precis som förra året bara sova ca 5 timmar per natt! XD (←nä, vadå inte hälsosamt! xD) Så om jag från och med nu kommer att skriva störda inlägg igen så vet ni att det beror på extrem sömnbrist! X''D Men ska göra det bästa av situationen, hur nu det ska gå. x)

Någon annan som  börjar imorgon? :)


Amanda och Yang


Lidet och Jag


Linnea


Scenen! 8D
(OBS! Tror att Amanda fotade den bilden! ^^)


Newkid

Hade tänkta att fota mer men batterierna tog slut och det blev för mörkt. x)
Plus att när vi kom längre fram så var det mer trängsel, ville inte ha kamerna upe då.. "/


Happy 5th Anniversary BIG BANG~! 8D

IDAG ÄR DET BIG BANG's ANNIVERSARY DAG!!!! 8D
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS! 8)


Eftersom jag bara har varit en VIP i snart ett halvår så kan jag väl inte säga så mycket men det har varit ett sjukt kul halvår med dom! 8D Hoppas verkligen att dom kommer att vara en grupp under en lång tid framåt även om jag älskar allas solon. ^^ Det har hänt saker i år som har gjort att BB inte kan uppträda som en grupp på ett tag. Vår lilla ängel Daesung råkade ut för en olycka och han kommer inte att vara aktiv i gruppen under detta år. Vi alla hoppas att han snart kommer tillbaka! ^^ Vi saknar våran "smiling angel"! :) Love you Daesung! ^^

Under dom senste fem åren har gruppen kommit med superlåtar som vissa aldrig kommer att tröttna på. ^^ Lies, Haru Hare, Tonight, etc. Jag tänker inte dra upp allt jag vet om gruppen (det är en hel del vill jag lova! xD), allt om deras historia. Allt jag vill säga är att dom är som stjärnorna på himlen, Unika. Varje medlem är unik på sitt sätt och tillsammans är dom en enastående unik grupp.

Jag skulle vilja skriva ett jättelångt inlägg om dom, om hur bra grupp dom är och allt. ...men det finns inga ord som kan beskriva BIG BANG. Dom är minst sagt enastående. Finns inga ord som kan beskriva hur bra dom är, hur speciela dom är.
Jag hoppas att dom kommer att hålla ihop föralltid, vad som än händer! ♥ Och att dom alltid kommer att stötta varandra under dom svåra tiderna dom kommer att genomgå i framtiden.

Seungri is V.I.P, Daesung is V.I.P, Taeyang is V.I.P, GD is V.I.P, TOP is V.I.P, BIG BANG is V.I.P~!

BIG BANG 2006 - Until Whenever


2006


2007


2008


2009


2010


2011

OBS! Är inte 100% säker på vilka år alla bilderna är tagna! x)

Några gratulationer från fans på tumblr! ^^


En klar, en kvar! :3

Hohoho, är enligen klar med ett av dom stora inläggen för idag! XD Det tog bara lite med än en timme att skriva det! XDD Flyttade den tills igår så den ligger på rätt dag så om ni vill läsa den får ni blädre ner lite. ^^
Nu har jag iaf tänkt att byta om (sitter fortfarande i nattklädera), tänkte ut och jogga nu. x) Blir så stel i kroppen av att sitta lutade mot en vägg med laptopen i knä. x) Så måste ut och röra på mig lite. :)
När jag kommer hem (eller efter middagen) så skriver jag det andra långa inlägget. ;)

#BB5forlife! 8D


Äntligen är intrenet tilllbaka! O_O

Var nära på att sprängas igår när jag märkte att internetet inte funkade! -___-'
Blev så sur att man kunde bokstavligentalat se ångan stiga ur huvudet! XD Men nu verkar det som om det funkar igen om det inte får lust att sluta att funka igen helt plötsligt! -..-'

Eftersom att internet protesterade så kunde jag inte skriva grattis-inlägget till Ji igår! Ò_Ó
Detta faktum gjorde mig ännus surare! >_> Hade tänkt att göra första riktiga födelsedags-inlägget på evigheter och så funkar inte internet!!!! *GWAAAAAH* Som sagt, var nära på kokpunkten då! XD Så det blev en dag försenat men ska fortfarande anstäranga mig med att göra ett bra födelsedags-inlägg! :H *hehe, ler lite evil av någon stör anledning* Och sen måste jag göra BIG BANG anniversary inlägget också! XD GWAAAAH, kommer sitta och skriva inlägg hela dagen känns det som! XD Har precis skrivet ett kort på tumblr också så nu är det "bara" bloggen kvar. ^^

Sitter jätte obekvämt, kommer ha sååå ont i ryggen när jag är klar! XD Ska ut och jobba lite snart också, har inte gjorde det så ofta på sista tiden. Måste börjar med det igen! ^^ Men nu ska jag börja med att anstränga mig med dom där evighets inläggen! XD Ses! ^^


Har också lust att göra sånna! :3


Har fått internetproblem! TT__TT Vet inte ...

Har fått internetproblem! TT__TT Vet inte vad som har hänt men det går inte att komma in på nätet. JAG SOM SKULLE SKRIVA JIYONGS FÖDELSEDAGS INLÄGG! TT__TT Typiskt, hoppas att det funkar imorgon, arnas kommer jag minst sagt bli galen! T^T


Happy Birthday Kwon Jiyong~! 8D ♥

생일 축하 합니다, 권지용 오빠!!! 8D ♥♥♥
Bästa ledaren! ^^

Idag fyller en extrem talangfull person år och hans namn är Kwon Jiyong. En person som jag anser är ett musikgeni. En bra förebild. ^^ Det är få personer som är så talangfulla som honom. Kan skriva låtar som utrycker så mycket känsla, göra musik, rappa, sjunga, dans, allt som en person inom underhållningsbranch behöver.

Han är en superbra ledare för sitt "team", även om han inte alltid är 100% koncentrerad på intervjuver! XD (VIPs vet nog vad jag menar! xD) Men han bryr sig alltid om medlemmarna, tar hand om dom, hjälper dom och stöttar dom.

Som jag tidigare nämde är han en person som är jättebra på att skriva musik. Han kan verligen måla upp känslor med sin musik och text. Jag har ju förut nämna att jag verkigen älskar "She's gone", det är bara en av många känslo starka låtar han har gjort. 
 
Jag har väldigt svårt att uttrycka mig själv men jag vill säga att han är en person som gör mitt liv ljusare. Musik kommer alltid tillhöra mitt liv och alltid finnas i mitt hjäta, han har gjort musik som har gått rackt in i mitt hjärta, musik som föralltid kommer att stanna där. Han är en av dom få artisterna som jag kommer att bära med mig restan av mitt liv. Det finns många artister som jag värdesätter högt men det är inte många som jag alltid kommer att bära med mig. Han betyder mycket för mig och jag älskar honom som artist.

Jag hoppas verkligen att han en dag kommer att hitta någon som han älskar. Livet som idol medför mycket ensamhet och jag hoppas att han en dag kommer att hitta sitt livskärlek. Jag hoppas även att alla VIPs kan acceptera det. Han har gett så mycket till oss genom sin musik när han väl hittar tjejen i sitt liv så tycker att att vi (VIPs) ska "tillåta" det. Jag vet att många fangirls har svårt att se sina idoler med andra tjejer men man måste få låta sina idolar älska, dom har redan uppoffrat massor för sitt jobb. Personligen tycker jag att man inte kan ta ifrån dom livets viktigaste skatt, kärleken. Snälla låt era idoler dejta tjejer, låt dom älska. Jag vet att det gör ont att se sin idol med en tjej men det måste vi acceptera, vi måste ge dom den möjligheten. För kärlek är något vi alla behöver.

Grattis på födelsedagen Ji! ^^ ♥
Hoppas att du fick den bästa födelsedagen man kan önska sig med dina vänner och familj.
Ha det bäst! ;) 사랑해요~! ^^ ♥

  


 


 
Har kommer några gratulationer jag hittade på tumblr! ^^
Hello~! 83

Förlåt att dom senaste inläggen har blivit så...störta! .__.' *mianhae*
OMG, är jättehungrig!!! 8O (← helt random! xD) Ska ta några prigoger som jag gjorde hos mormor förut! :3 Blev inte rispiroger utan det blev...*trumvirvel*..köttfärspiroger! 8D Dom är också goda men jag gillar med dom med ris! 8'3

Dom närmanste dagarna kommer bloggen fyllas med bilder! 8D (om det blir som jag har tänkt vill säga! xD) Jiyong fyller ju år imorgon (idag i korea) så då blir ju det självklart en bildbom! 8) På fredag är det Big Bang 5th anniversaryday (klaga inte på min stvning! XD)! 8D Självklar ska jag fixa men mega-bildbom till det också! ;) Till sist så ska jag skriva ett inlägg om City Hunter och då ska det också bli en bildbom! ^^ Hoppas att det inte gör nått. 83 Så det kan ni förvänta er! ;)

Just nu väntar jag på att hela familjen ska lägga sig! XD Vill ha laptopen och TVn för mig själv! :3 Ska ha City Hunter maraton igen! 8D Men kan inte ha det om datorn eller TVn är upptagen och vill ju ha mina snacks för mig själv såklart! 8D *hohoho* Hoppas att det inte dröjer länge. ^^ Svarar på kommentarerna...någon gång! XD Okej, jag ska göra det denna vecka! ;) Lovar! ^^ Ska förbereda för maratonet nu. :) BYYE ^^


itsGDay! 8D ♥


Hos mormor

Annyeong~!! 8)
Är hos mormor nu med min irriterande kusin! Ò__Ó Som också måste hänga över mig när jag skriver inlägget av någon dum anledning....plus att hon måste läsa det jag skriver högt! 8'''O Ganska irritierande! -__-'

Ska aka nu. ^^ Måste gå! 8) BYYYE! ^^


Dreglat över City Hunter! 8'3

Sorry, att jag inte har bloggat! Var i stan på Ung08 med Tass och Linnea men...vi blev lite besvikna... Hade hoppast på att det sklle vara roligare! O.o Och att manga "ståndet" skulle varit större! ><'  Så lite besvikna ble vi.

Sen har jag kollat på City Hunter och måste säga att Lee Minhi är ursnygg i serien! 8'3 Jag menar verkligen ursnygg!!! 8'''3 Han var med i "I Am Sam" också men där var han inte alls så läcker! XD Plus att han är mega lång! :O Typ 1.85, nästan 2dm länge än mig! O.O *stirrar uppåt och förreställer mig hans längd...* Han är t.o.m längre än TOP som också är grymt lång! O.O Okej...vet att 1.85m inte är så långt för killar men vadå? xD Jag erkänner, är lättimponerad...*host, host*...! XD Ska skriva et mega-långt inlägg om det senare idag/imorgon (asså, City Hunter....inte hur snygg Minho är! XD  .....eller? 8'3)

Har lite saker jag ska göra nu...bl.a att sova! XD Ska åka till mormor imorgon. ^^ Hon ville ha lite sällskap så ska dit. Vi ska baka, förhoppningsvis supergoda piroger! 8'3 Finns jättegoda rispiroger i finland, hon brukar göra sånna ibland och dom blir super-mega-goda! 8D Hoppas att jag hinner att skriva ett inlägg imorgon innan jag åker till henne. ^^ Arnas så kanske jag kan skriva ett kort inlägg när jag är hemma hos henne. :) Ska sova nu, inser också att jag failade med inläggets längd, hade trott att jag bara skulle skriva...7 rader eller nått men....ni ser ju..lyckades inte med det! XD GODNATT!! 8) ♥


Hehehe, varför påmminner bilden om...ja, mina vänner...vi nämer inga namn ..*host, Yang, Amanda etc....host*! XD


TOP-Johnny Bravo, I see no difference! XDFörlåt, var bara tvungen att lägga upp den! XD Kommer ni ihåg när jag nämde TOP's nya hårfärg? xD Dog när jag såg dehär macrosen! XD


Ingen rubrik här, inte! :3

Förvirrande rubrik? Det tycker jag också! XD (←fantasilösa Madde kan som vanligt inte komma på en vättig rubrik)

Lovade ju att skriva ett inlägg senare ikväll, och här är jag! :3 *viftar med armarna* Lite senare ikväll för mig är ungefär mitt inatten/tidig morgon! XD (nävadå skolan börjar om en vecka och dygnsrytmen borde återställas till det "normala"!) DET ÄR MINDRE ÄN EN VECKA!!! Ò.Ó Börjar på måndag nästa vecka! T_T Och jag har fortfarande inte hittat en penskrin, DET BÖRJAR JU BLI PANIK (←bekymrar sig över det minst verssäntliga)!!!! o.o 어떻게해~!!!! T^T Okej, fortfarande lov, tänker inte ägna en tanke åt skolan!!

Vet ni vad? :3 Hittade ett objektiv jag vill ha!!! :3 Det är ett begagnat gammalt objektiv, ett 500mm spegelreflex objektiv. ^^ Har redan ett sånt hemma men problemet är att den inte passar till pappas eller min systemkamera, det är fel märke, passar bara på pappas gamla analoga systemkamera. Men nu hittade jag en i nikon! :) Pappa var väldigt sugen på den, han har kollat på en sådan länge nu. ^^ Men tror inte att vi/han kommer att köpa den, vi får se men jag tror inte det. x)

Vet inte vad jag ska skriva om. Imorgon ska jag, Tass och Linnea till Ung08. x) Ska möta Linnea i centrum sen ska vi tillsammans åka till stan för att möta tasse (hon har sin första skoldag imorgon). Tänkte ta med mig kameran också och fota lite om det inte börjar regna. :) Nu tänkte jag kolla klart på avsnittet av City Hunter jag inte hann se klart sist. ^^ Bestättar mer om City Hunter någon annan gång, imorgon kanske. :) Ska se detdär avsnittet nu. ^^ 안녕~!!! 8)  


Älskar denhär bildern! ♥ Men saknar Daesung!


Yorkiz vill ha! 8'3

Hoho, här är några saker jag gärna vill lägga vantarna på! 8'3 Några riktigt stiliga objektiv! ^^ Nikkor 70-300mm Vr har jag viljat haft i...ja, sen jag skaffade systemkamera! X) Har nu äntligten råd med det objektivet men tvekar lite. Skulle vilja ha ett objektiv med en större bländare. ^^ Det är därför jag vill ha "Nikkor 70-200 f/2.8 VR II". Den har en större bländare vilket göra att man kan leka lite med ljuset. :) Fast...objektivet kostar ca. 20.000kr! T_T Plus att den väger ett ton (1540g för att vara exakt! XD). Ska börja spara till en...någon gång! XD Men kommer nog först att satsa på en ny kamera innan jag köper det objektivet. ^^ Och det kommer att dröja några år...tills jag har gått ur gymnasiumet och skaffat jobb skulle jag tro. x)

Dom andra två objektiven står ändå kvar på listan! :3 Har kollat på den som heter "Nikkor 50mm 1.4G" förrut också men har velat mellan den och en annan som heter nästan samma sak. Skillnaden är bländarna...och självklart priset. "Ju större bländare ju högre pris, desto större zoom desto högre pris", gäller i objektiv-världen. Den jag kollade på först har en bländare på 1.8 och den som jag kollar på nu har en på 1.4. Kanske inte låter som så stor skillnad men priset talar annat. Objektivet som hade bländare på 1.4 är mer än 1000kr dyrare än det andra! Men det är nog värt det, det blir ju skillnad på bilderna. ^^ Tror att jag ska satsa på det dyrare, pappa tyckte det också! x)

Vet fortfarande inte hur jag ska göra. Ska fortfarande till media market någon dag för att prova några objektiv. Sen ska jag överväga lite med pappa. Ska också kolla på alla recensioner objektiven har fått. ^^ På det sättet hoppas jag på att göra rätt val! :) Till sist så ska jag också kolla på test bilder från objektiven och jämföra dom med andra objektiv som är billigare och även se hur bilderna blir. :)

Önska mig lycka till, det är ett svårt val! :)
Ni får gärna komma och tipsa om andra objektiv eller komma med negativa saker om objektiven jag har "valt", skulle gärna vilja veta om det finns negativa saker med dom. ^^ Eller om det finns liknande objektiv som har ett bättre pris. (Vet redan att det finns en hel del men alla jag har sett hittils har inte vart nått för mig).


Hemma ^^

Hello~! ^^
Kom hem inatt vid midnatt. Har snart kollat igenom allt jag missat. ^^
Hinner inte skriva mer nu, skriver sen ikväll. :)Förlåt att det blev ett så kort inlägg men lovar att skriva mer sen! ^^
Ska svara på alla kommentarer sen också. Vill också tacka alla som har besökt bloggen under tiden jag var borta. Såg att statestiken har blivit mycket bätte (högre) på sista tiden. ^^ TAACK~! 8)


Snygging! :3

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!Det var ett tag sen jag la upp en bild på denna sötiz! :3

Asian Hottie: SeungHyun

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!


Dagens Hottie är.....

SEUNGHYUN från F.T ISLAND! Ô3Ô

F.T Island är kanske inte den kändaste bandet med det betyder inte att medlemmarna inte är grymt snygga! Ô3Ô Ena av dom är SeungHyun även känd som gitarristen och sångare i bandet! ;) Han är 18 år gammal och fyllar år nu i augusti! ;) (Glöm inte att gratta honom sen! ^^) Jag såg honom första gången i "Idol Maknae Rebellion" grymt rolig och söt! ^^ Smarrighetspoäng 10/10! 8'3 


Here comes K-fashion~

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
Hello~!

Detta blir det sista inlägget jag kommer att göra innan jag kommer hem! ^^ Internet går ut om några timmar! T_T Förlåt att jag inte har skrivit på några dagar men har inte hunnit eller orkat, internetet är så segt att jag blir galen! O.O Pappa fyller år idag så hinner inte skriva så mycket dirket. ^^ Fler tidsinställda inlägg kommer att komma! ;) Kanske hinner med att skriva på söndag kväll när jag kommer hem, vet ju aldrig vilken tid jag kommer hem, det kan vara klockan två på natten! XD Vill hem så att jag kan ta igen allt jag har missat. x) GD&TOP's nya singel med Diplo (eller vad han heter), SHINee's nya MV, SHINee's konsert, 2NE1 TV, GD&TOP TV m.m! TT___TT VILL HEEEEM!!!

SES PÅ SÖNDAG! 8D Kommer nog inte att mobilblogga medans jag här här. Bara kanske på söndag när jag åker hem. ^^ Måste gå nu. 8) Ni ska få se några bilder på mig idag! ^^

P.S Har ni sett TOP's nya hårfärg?!?!?!? XD

 


Asian Hottie: JunHyung

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!Dagens asian hottie är ingen mindre än... *trumvirvel*

JUNHYUNG från BEAST/B2ST!! 8D

Den extremt snygga rapparen! 8'3 Han får 10 smarrighetspoäng av 10! :3 Inte dåligt va? Hur snygg som helst! Och vi får inte glömma att han är extrem talangfull också! ;) Anledning till att jag valde honom är för att han är en riktig hottie och förtjänade verkligen att finnas i denna kategori. ^^ Skulle gärna skriva en liten kort info ruta om honom men vet faktist inte så mycket. x) Det ända jag vet är att han är 21år, född i seoul och har byt namn från Yong Jae-soon. Och att han var med en grupp som hette"Xing" när han var mindre. ^^ Det är typ allt jag vet om honom. Hoppas att det räcker! :) Men som sagt en extremt smarrig Asian Hottie! 8'3
Time for Korean

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!Lånade en koreanska kurs från bibloteket förra veckan. Hittils den bästa lära-sig-korenaksa-saken jag har lånat! ;) Har inte hunnit att läsa så mycket än men tanken är att jag ska läsa lite under tiden jag är i sundsvall. När jag kollade igenom den dog jag nästan! XD Kändes omöjligt att få rätt utal! XD Som tur så förljer CD-skivor med så det borde bli lite lättare. ^^ Hoppas på det! x) Hoppas att jag kan mer korenska när jag kommer tillbaka till stockholm sen! 8D *hoppas*
Some more fashion <3

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
She's Gone

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Vet inte hur många gånger jag har pratat om denhär låten men älskar den verkligen! Texten, MVn, låten, allt! Men denna gång får den ett helt eget inlägg. ^^ Har inte tänkt att skriva så mycket bara säga hur bra den är. ^^ Fylld av känslorna att slitas sönder efter ett svek. Om ni inte har läst översättningen på låten så gör det (finns att hitta HÄR!).

Min favo del är slutet:
이상한 소문들이 들려 한 남자가 누굴 찾으려 온 동네를 다 들쑤셨다고
이상한 소문들이 들려 한 여자가 엊그제 저녁 비명과 함께 사라졌다더군

Översättning:
Det finns ett konstigt rykte om en kille som letar överallt efter någon
Det finns ett konstigt rykte om en tjej som försvann med ett skrik för några dagar sen på natten

(Förlåt för min dåliga översättning men jag är inte en tolk! XD)

Läs hela låttexten så kommer ni nog att fatta vad det betyder. ^^ Den är så känslofylld att det är otroligt. En av mina absoluta favo-låtetexter ever. ^^ Kan inte fatta att GD kan vara en sån bra låtskriva (och kompositör), det är ju sjukt! 8'O
LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE!!!! ♥♥♥ Längtar tills hans nästa soloalbum, det var inte länge sen han var i japan för att kolla uppp några låtar. ^^ Trort att albumet kommer att bli minst lika bra som det förra! ;)Jobb! :3

Fick ett litet jobb av pappa. Ska klyva ved! XD Omg, jag inte bloggar så vet ni vad som har hänt, fasnat i klyven och dött/allvaligt skadad! XD Skulle få 100kr i timmen men sen ändra han lite till 50kr per fulla skåtkära (stavas?) vilket enligt honom är typ 100kr timmen! T_T Bättre än inget! ^^
Har jätteont i ryggen också så får se hur det går! O.O Har haft det sen igår men det borde ändå gå bra. ^^ Ska bara borsta håret och tvätta av ansiktet sen börjar jag! :)


Förlåt, var bara tvungen! XD


Dagens sötiz ♥

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!


 

 


Är den hon/han söt? XD

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade denna kategori. ^^ Typ lite mer än ett halvår faktist! XD *kollar bekymrat igenom arkivet* Så nu är det väl på tiden med att uppdatera den, eller hur! ^^ Som hur har jag det perfekta saken att uppdatera om! :) Jag vet att det är ganska gammalt och att jag själv såg det för ett bra tag sen men tänkte ändå vissa det för er nu. Och det är hunden som kan le! 8) Verkligen le! ^^ Den är så himla söt att det är svårt att gemföra med något! XD

Min Analogakamera

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!


 

När jag slutade 9:an fick jag in fasters första kamera av henne. ^^ Hon vet att jag gillar att fota så jag fick hennes gammla! ^^ Och rätt gammal är den, fick en filmrulle som fick ut 1982 så vet inte om det funkar! XD Nått säger mig att hon inte vet att filmrullar har ett bästföre datum! XDD Men ska prova den någon dag så får vi se om den funkar eller inte, arnas är det en rolig sak att ha. ^^

1. Filmrullen som har gått ut! XD
2. Kameran
3. Engångs blixtar

Ska fota upp rullen som ligger i och sen ska jag lämna in den så får jag se vilka bilder som finns i den. x) Min faster hade ingen aning om vad som redan fanns på rullen! XD Blir spännande att se! :H *hehe* Får prova den när jag kommer hem till stockholm! ^^

God morgon! ^^

Suck, är fortfarande trött men bankerna stänger så tidigt så var tvungen att gå upp nu! T_T
Ska snart åka väntar bara på att mamma ska bli färdig sen sticker vi men efter det så vet jag inte vad vi ska göra. Det får vi väl se sen! x) Ska kolla om hon är klar nu. BYYYE~! 8)


Me Like

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
Näsan i en bok

När jag väl öppnade Sims sen så var jag inte sugen på att spela det så istället satte jag mig ner med näsan i boken. ^^ Boken jag lånade av Tass, den heter "Törst". Har inte kommit så långt än så vill inte säga om den är bra eller inte. :) Kommer nog att läsa ut den snart, eller åtminstånde sen när jag inte har internet längre! XD

Jag tror att jag har en...vad det nu heter när man är bra på att göra två saker samtidigt! XD Kan ibland skriva en sak man tänka en annan. T.ex när jag skrev "boken" tidigare i inlägget så skrev jag istället "Okej" av någon störd anledning. Läs tänkte att jag skrev "boken" men mina händer skrev helt automatiskt "okej"! O.O Lite stört! >< Samma sak händer när jag preatar ibland, säger en sak men tänker på nått helt annat. Lite irriterande, plus att man känner sig extremt retard ibland! T_T *suck*

När jag låg och läste en sak igår så läste jag helt fel! XD Dog seriöst! XD I boken stog det "De bästa beskyddarna hade alltid det bandet, i sägnerna". Jag trodde att det stog "i sängarna"! XDDDD Tror fortfarande det när jag kollar snabbt! Det ser ju likadant ut om man kollar snabbt! XD OMG, va fel det lät, specielt när det gällde två tjejer! XDD *hahahahhaha*

Det har regnat som in i norden! O.O Oljudet kunde t.o.m väcka dom döda säkert! ><' Men nu börjar det äntligen avta så att man kan sova snart. ^^ Börjar faktist bli lite trött, vilket är väldigt sällsynt vid denna tid för mig. Brukar vara som piggast nu. Har också fixat sängen så den borde inte vara så extremt obekäm nu. Så borde iaf får några timmars sömn. ^^

En sista sak innan jag stänger ner blogg.se. Skulle gärna uppskatta fler kommentarer! :3 Ser ju på statistiken att ni besöker men det är nästan ingen som lämnar en kommentar efter sig! >< Skulle uppskatta det. ^^ OBS att jag inte kommer att kunna svara på några kommentarer innan jag kommer hem till stockholm! ;) Nu är det bara några saker jag ska göra innan jag lägger mig. God Natt! ^ω^ ♥


(↑) No Lifer! X)


Den regniga promenaden..

Förbered er för ett långt inlägg! OωO Något säger mig att det kommer att bli ganska långt! XD
Dagen har varit...ganska händelselös, har typ inte gjort nått. Efter att jag skrev det förra inlägget åkte jag med mamma för att handla lite saker till maten sen fick även jag laga den. Efter det så fortsatte jag med min önskelista som har blivit ganska lång! XD 95% av sakerna har med kpop att göra! XD Chansen att jag får något av det är ganska liten men kan ju alltid hoppas! :) När jag inte orkade med det sega internetet fick jag ett ryck att gå ut och gå. Fastän värdet inte var så lovande. Medans restan av familjen åkte med bil till mina farföreldrar så joggade jag dit. Inte så roligt att jogga den biten eftersom det är fördet mesta genom en skog... Och efter vägen ligger det ett övergivet hus också! ><' Slutade med att jag svängde av och tog en annan väg som inte var så mycket bättre den heller! XD Gick istället helt ensam på en väg som låg mellan E4:an och vattnet och skog! ><'' Inte så trevligt att göra det en regning dag, kändes som om någon skulle komma springandes bakanför hela tiden! XD Och jag är inte den personen som är rädd för att vara utomhur mitt i natten äns! O.o Men när jag väl kom för till mina farföreldrar så tog jag en liten extra sväng förbi en badplats i närheten för att se hur det går ut där. ^^ Det var självklart inga som badade! Det regnade ju! XD När jag var påväg tillbaka för att duscha hos dom så märkte jag att typ varenda person jag gick förbi stirrade på mig, fattade verkligen inte varför först. Sen efter ett tag så insåg jag att hela min joggingjacka var genom blöt och helt genomskilning! (smart va) Men nu har jag lärt mig en läxa, ha alltid på sig ett linne under jogging-jackan när man joggar i regnet...! XD


Efter 190981115 försök så kom en bild upp till slut! :3

Kom och tänka på en sak. Det är jobbigt att Itunes inte kan räkna rätt när det gäller antal uppspelningar! ><' Den vissar att jag aldrig har lyssnat på vissa låtar som jag är säker på att jag har gjort! >___< Sen vissar den att "Hallelujah" är den låten som har har spelat mest! Vilket jag tror inte stämmer.

 TOP LISTAN:
Hallelujah - 192 ggr
A Boy - 113 ggr
Korean Dream - 107 ggr
She's Gone - 105 ggr
Heartbreaker - 105 ggr
Baby Good Night - 103 ggr
High High - 102 ggr
Don't Go Home - 101 ggr

Vissa låtar har jag två stycken av, t.ex. "High High". ^^ Alla låtar har ganska låta uppspelnings siffror! >..> OBS! Detta är bara sen början av året. ^^ Om det var från förra året skulle nog "Lucifer" och "Forever or Never" hoppa listan! XD "Top listan" är bara låtar som är uppspelade över 100 ggr, har många låtar som ligger på 90+ också. x)

Internet segar som in i norden just nu! >< Såfort jag har skrivit inlägget så stänger jag ner internet och spelar Sims 3 ett tag och hoppas på att mottagningen ska bli bättre sen. Går fortfarande inte att lägga upp bilder så inlägget kommer att bli tråkigt igen! T_T Ledsen men det går verkligen inte, försöker gå på gång! Saken som snurrar när man ska lägga upp bilder snurrar inte äns! O.O ...ELLER JO, NU FUNKADE DET!!! 8D Men bilden är en gif och den rör sig inte...! TT__TT *suck* Internet är så segt att gif-bilderna inte äns rör sig! XDDD *faaaaail*

Har inte så många planer för morgondagen direkt. ^^ Ska till banken för att hämta ut pengar (lönen från sommarjobbet). Sen vet jag inte, kanske birsta eller nått. Vill fortfarande åkta till media market för att kolla upp med objektivet, sen pratar mamma om att vi borde lämna in min ipod också. Just nu funkar den men det är bara en tidsfårga innan den kommer att protestera igen. Tror därimot inte att dom tar in den, har ju inga "bevis" på att den inte funkar som den ska. -.-' Men om, bara om det skulle gå så ska jag köpa en ny! ;) Ja, vi får se hur det blir imorgon. ^^ Försöker just nu att återigen lägga upp en bild men det går tragiskt dåligt! -.-' *suuuuuuuck* Nä nu sturnar jag i detta, nu blir det sims innan jag sprängs av irritation! x)


Asian Hottie: Jessica

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Fick en fråga om jag bara skulle ha killer som "Asians Hotties" och svaret är nej! ;)
Tjejer kommer också att dycka upp i denna kategori. ^^ Men inte lika mycket som killarna men det kommer att finns tjejer, finns ju grymt mågna snygga tjejer i asien också! 8'O Läskigt många faktist! x) Och första inlägget med en av dom kommer nu! ^^ Dagens Hottie är...

JESSICA från SNSD!!! 8D

Jag tror att dom flesta håller med mig när jag säger att Jessica tillhör 10 i top-listan (om inte 5 i top) när det gäller "Asian Hotties: Girls"! 8D Hon är minst sagt läskigt vacker. :) Jag tror även att många tjejer håller med mig om att det är svårt att inte vara lite avundsjuken. Hon är ju som sagt otroligt vacker och söt. x)

Lite snabb info om henne. Jessica Jung eller Jung Soo-yeon är 22år och född i San Francisco. Hon kan både flytande korenska och engelska. År 2000 blev hon en trainer under SM och var det i sju år innan hon debuterade 2007 i gruppen Girl's Generation (även kallad SNSD). Hon har en lilla syster som heter Krystal som är en av medlemmarna i gruppen f(x).

Jag brukar inte skriva en liten info text om alla asian hotties som jag nämner men denna gång bestämde jag mig för att lägga ner ett lite störra arbete på inlägget. ^^ Plus att jag redan visste det om henne så det behövde jag inte äns ta reda på! XD Så det fick snabbt. ^^ Och efter att ha förklarat hur snygg hon är och lite info om henne så är det dags för bilderna! ;) I hope you like them! ^^ ♥
Obekvämt! ><'

ANNYONG~!! o(OωO)o
Somnade vid halv fyra i natt och vaknade vid halv åtta! ><' Bara för att sängen var sjukt obekväm så kunde jag inte sova längre, gick istället ner till nedrevåningen och somnade på soffan istället! XD Jag lovar att soffan var bekväm, vaknade vid tolv sen igen! OωO Borde sova där ner resten av veckan! XD *hahaha* Ska prova med att lägga en till madrass på sängen så kanske det blir bättre. ^^ Just nu är den väldigt hård! O.o

Har ingen aning om vad jag ska göra idag, det ser ut som om det kommer att börja regna när som helst. Vilket ger ingen idée att gå ut! ><' Kanske borde läsa boken jag fick låna av Tass. ^^ Sen har jag ju min koreanska bok att läsa genom. Har faktist ganska mycket jag kan göra men är fortfarande för trött för att göra något! XD (typiskt mig)

Vet ni vad? :3 Det är inte långt kvar till jul! OωO Bara 4 månader kvar till december och av engen erfrarenhet så vet jag att dom månaderna går snabbt! 8'3  Har redan börjat med att klottra ner en önskelista. Då slipper jag sitta sen och göra det, när jag inte kommer på något! XD Nu ska jag klicka in på YA och kolla vad jag vill ha därifrån! 8'3

P.S MVn till SHINee Juliette Jap. Ver. har kommit ut men har inte sett den, kan ju inte se på YT med det här sega internet. -.-' WUOGBSGWBGWYGEGE, grymt sur!!! >___<' Just nu går det inte äns att ladda upp bilder på bloggen så förlåt om inlägget blev extremt tårkigt! ><' Och det har tagit en timme att skriva inlägget! T_T


Dagens låt: TVXQ - MAXIMUM


Fashion again~

TIDSINSTÄLLT INGLÄGG

Kommer inte ihåg vad jag redan har lagt upp så förlåt om jag redan har lagt upp någon av bilderna tidigare! ><'

Yobi~

Här i sundsvall finns det inte så mycket att göra (enligt mig) så spenderar min tid på att kolla på filmer och serier. x) Satt och kollade på simpsons och family guy för...*sneglar mot klockan*, några timmar sen. Såg just klart en koreansk amine som heter "Yobi". ^^ Första koreanska animen jag har sett. x) Den var rätt så bra, har sett bättre men ändå helt okej. ^^ Handlar om en räv med typ fem svansar som kan förvandlas till en "människa". Eller hon kan inte förvandlas till en men hon kan se ut som en, för att bli mänsklig så måste hon ta någons själ. ^^

Är är info om filmen som jag hittade på internet. ^^

"One hundred years ago, aliens landed on a mountain near where a small, white five tailed fox lived. After being stranded on Earth for one hundred years, they are ready for a test flight to see if they can return home. The test fails as one of the aliens makes a mistake, and the other aliens tell him to leave.The runaway alien finds itself taken in by a class of students at the foot of the mountain. There, a teacher named Kang trains students who don’t fit in at a regular school. To save the alien, the five tailed fox takes on the form of a human girl, and joins the school under the name of Yobi.Staying at the school, Yobi becomes friends with one of the students, a boy named Geum-ie. She enjoys her time with the humans, until a fox hunter appears, as well as a shadow who gives Yobi a device which will allow her to become human by taking the soul from a human."

Om ni inte har något att göra kan ni ju alltid se den! ;) Den får 3/5 poäng av mig! ^^


God....eftermiddag?

Heeei allihopa! 8D
Överlevde resan, precis som förväntat. x) Det vissade att vi hade kvar internet tid från förra gången vi var i sundsvall men den går ut på torsdag sen har jag inget internet. --..--'' 
Kylskåper är på tomt, inget att äta eller dricka men till sist så hittade jag några potatis bullar i frysen och en cola i kylskåpet så det får bli min lunch! :3 Nyttigt va? xD

Så fort vi har ätit så ska vi iväg för att handla mat. Sa att kylskåpet var tomt! XD Behöver en påfyllning. ^^
Synd att vädret suger idag, jag som ville fota! ><' Ska tvinga iväg pappa till mediamarket någon dag så att jag kan prova ett objektiv och fråga säljarna några frågor.

Ska återgå till mina potatisbullar nu! XD
BYYYE~ OwODagens låt: TRAX - Oh! My Goddness


GD's flexibility! :3

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Vill också kunna göra så! :'O Har redan prövat några gånger nu och det verkar helt omöjligt! XD Gör så himla ont också, känns som om axlarna/armarna ska åka ur led nästan! O.O tänker inte ge upp förrän jag kan det! XD (←envis som en åsna) Synd att han inte lyckades med "steg 2", eller vad man ska kalla det. x) Men vill lära mig det också! 8D Ska envisa (envisa? Är det äns ett ord? xD) mig tills det går! 8D


I bilen

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!


När detta inlägg publiceras sitter jag i bilen. Skulle nu några timmar innan gissa på att jag lyssnar på musik/smsar/läsar eller kollar på något på datorn. ^^ Tror knappast att resan kommer att vara specielt jobbig eftersom jag är vann att sitta i bilen i långa sträckor. x) Plus så sitter jag ensam i baksätet! :3 Hela baksätet för mig själv, då kan man breda ut sig ordenligt där bak! :H *mehehe* Ha en trevlig kväll allihopa!!!! 8D


Länge sen jag la upp en macros! XDNew G-Market photos! ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH, ÄR HA INTE SUPER-MEGA-GULLIG! 8'3 Hur lyckas han med att alltid bli så bra på GMarket
bilderna, eller på bilder i huvudtaget! :3 Typ född model! XD ♥


Packat klar, redo för avgång

Allt än packat (har vart det ganska länge också), nu ska bara bilen packas och datorn ner i sin väska sen är det tags att åka. ^^ Vill egenligen inte åka, vill vara kvar här man måste med upp och orkar verkligen inte bråka om det. ^^ Har fixat tidsinställda inlägg för varje dag som jag är borta och vissa dagar kommer det att komma fler inlägg. x) Förhoppnings viss så kommer jag att ha internet också så då kommer det finns saker att se här på bloggen! ;) Kommer därimot ha lite svårt med att svara på kommentarer, internet är så segt att det blir svårt men på natten (då det går snabbare) både det gå bra. ^^ Men först behöver jag internet. x)

Nu ska jag kolla så att alla data saker är nerpackade och sen ska även datorn ner i väskan. ^^
Sen är allt klart! 8D Så fort sakerna är ner packade i bilen så åker vi! :)

P.S Visste ni att GD har rakat sig? T^T No, hair!! T^T ÅÅÅÅHH, varför var han tvungen att raka av sig håret? ><' *suck*


No time to talk, I garra go! 8)


Jobbar för fullt! :)Har koll på alla tidsinställda inlägg nu! ^^ Så långt att jag kommit, det är dom jag gjorde igår ska fortsätta nu. x) Vaknade lite senare än tänkt, nämligen vid halv ett istället! XD Menmen, ingen är hemma nu så kan ha högtalarana på våra braiga högtalare! :3 *hehehe* Tänker inte avslöja vad bl.a "K-F" betyder, det får ni ränka ut själva! :) Det står iaf för vilken typ av inlägg det är! ^^ Ska fortsätta, har gjort en hel lista med inlägg som kan göras! ^^


Borde sova nu...

...istället för att sitta vid datorn! x) Men håller på med att fixa ihop några tidsinställda inlägg så att ni har något att läsa on jag inte skulle få tag på internet. ^^ Har gjort mitt bästa nu och ska fortsätta imorgon. :) Klockan börjar att bli rätt så mycket nu och vill inte bli busted med att vara uppe såhär länge! XD Har tänkt att vakna ganska tidigt imorgon, har ju en hel del att packa och fler tidsinställda inlägg att fixa plus mer. x) Om jag skulle gissa på något så kommer vi att åka vid någon gång efter sex imogon. ^^ Kommer antaligt att vara helt död i bilden sen eftersom att timmarna med sömn inatt inte kommer att bli så jätte många! XD Ska försöka få min redan överarbetade hjärna att vakna vid elva vilket ger 6 timmars sömn om jag skulle somna inom 20min, vilket jag inte lär göra. Egentligen brukar jag sova tolv timmar så sex timmar är lite för lite men, vad ska jag göra. Får ändå inte bort mina mörka ringar under ögonen! XD (börjar ju likna Seungri! xD) Men nu ska jag lägga min på min flåtte och flytta ut på öppet hav. ^^ Sämsta illustrationen ever! XD (Flåtten = sängen, öppet hav = drömmar)


Baby Good Night~! ♥


Mr. Simple

KOM PÅ ATT JAG GLÖMDE ATT LÄGGA UPP MR. SIMPLE MVn!!!! XDDDDD Är man glömsk eller vad? XDD La faktist upp den på facebook! :3 (← försöker att göra situationen bättre) GILLADE DEN GRYMT MYCKET! :O  Om jag ska vara 100% ärlig så tycker jag inte att den var supe-mega-jättebra men nu gillar jag den betydligt mycket mer! 8D MVn var....jah, hur är en mv med 10st smarriga killar som sjunger och dansar så att man får andnings problem :3 Superbra med andra ord! XD SERIÖST SÅG NI HUR SNYGGA DOM VAR!?!?!?! 8'O *fangirlar hysteriskt på bara tanken* SERIÖST, OSGMAOINIONOINWAGW!!!! ♥♥♥♥♥Hahaha, diggar musiken i början! XD Shupa Juniå~! XD Sammanfattar det hela, låten = superbra, MVn = SUPER-MEGA-LÄKERT-ULTRA-BRA! 8D


Babbel-inläggen is back!

Nu var det ett tag sen jag skrev ett babbel-inlägg så det är väl dags för ett! ^^
Har en sak som jag måste berätta för er.... och det är att jag åker till sundsvall imorgon. Borde ha sagt det lite tidigare och gjort några tidsinställda inlägg men det har jag inte gjort. Har unvikt ämnet eftersom att det inte är något jag har sett fram imot. ><' Men nu tänkte jag göra några tidsinställda inlägg. ^^ Tror att jag kommer att få internet men är inte 100% säker på det. ^^ Kommer med störta chans att inte ha det under hela den tiden jag är där, kanske två dagar utan. x) Kommer inte hem förrän den 14 aug. =_=' Vi får se hur det blir. ^^

Idag kom Lidet, Tass och Yang hit och vi såg på en Bollywood film. 8) Första gången jag ser en. Tycke att den var bra men lite lång (ca. 3 timmar). Det var roligt att se dom. Har inte sett Lidet sen vi var på bio och Yang har jag inte sett sen skolavslutningen! O.o Fast Tass såg jag ju i måndags och imorgon ska hon komma förbi här innan jag åker. ^^

Sista saken som jag vill säga att jag gjorde en beställning på Yesasia idag! :3 Blev ganska mycket...! xD Lite dyrare än jag tänkt (360kr), hoppas att jag inte åker på tull! O.o Arnas har jag problem! ><' Men vi får hoppas på det bästa! XD  Det sugiga är att sakerna inte kommer att skickas förrän om en vecka! Ena saken skulle skickas nästa vecka vilket gör att dom skickar resten av sakerna då! =_=' Det stog att sakerna borde ha kommit den 23e....nästan 20 dagar! Y_Y ÅÅÅHHHH, varför kan dom inte komma tidigare! >_> *suck* Kommer återigen inte berätta vad jag har köpt, det får ni se när sakerna kommer! :3 Nyfikna va? :H


Som alltid blir det en random bild! :3


Dagens låt: Teen Top  - No More Perfume on You


Asian Hottie: Changmin


Självklart kan jag det! 8'3 Ska faktist göra det nu på en gång! ^^ Med ingen mindre än..*trumvirvel*

TVXQ CHANGMIN!!!! 8D *applåder*

Eller om man vill kalla honom "Max", men jag föredrar Changmin! ^^ Han är precis som många asiatiska pöjkar *>8'3* en ultimat hottie! Ô3Ô Jättefina ögon och allt! :3 *dregelar över tagentbordet* Så självklart ska han finnas med i den här kategorin, arnas skulle det ju vara en skam! ;3 Finns inget med att säga. Nu, titta och njut! ♥Om dom här bilderna inte är snärtsamt snygga så vet jag inte vad! Ô3Ô
Gillar specielt den sista, lysser "puppy eyes" om den! XDD CUUUUTE!!! ><

Ska uppdatera denna kategori mer nu när jag vet att det finns läsare som gillade den! ^^ Har riktigt många bilder på snyggingar på dator! :3 ...*host, host* 2/3 delar på Taemin (och resten på GD, TOP och resten av SHINee och Big Bang medlemmarna plus några random presoner)!!! XDD Men som sagt så ska i få se mer av denna kategorin, ska även försöka med att inte bara ha kpop artister och inte bara koreaner! XD Kommer att bli svårt men ska försöka! :3


Från igår

Hade tänkt att vissa det igår men så blev det inte! XD Har ingen aning varför.. O.o
Nu kommer bilderna på det jag köpte igår, det var inte så mycket men mer än vad jag har köpt på sista tiden! XD Slösade sammanlagt 50kr..! :3 Mycke va? XD Ni kommer väl ihåg min extremt pressade budget, om det inte var för den så skulle jag ha köpt ett par grymt snygga glasögon också! :3 Får se hur mycket pengar jag har kvar mot slutet av månaden , om jag har lite över så köper jag dom nog då. :)

Bilderna blev inte så bra, varför måste det vara så lite ljus här inne! =__=' *suck*
Men tror att dom funkar ändå, måste träna lite på studiofotografering, inte så lätt om man inte har lite utrustning, som en starkare lampa och kanske en reflexskärm! :3 *skriver upp det på önskelistan (snart jul ju! xD)* Har hittat ganska mycket som jag vill ha om man jämför med det jag önskade mig förra året vilket var typ inget! XD Men slut med det här är bilderna! ;)


Halsband från Ur&Pen

 
Fick ingen bra bild på den! =__=' Ett hårspänne från Monki! ^^


Ett till hårspänne från Monki! ^^


Don't Stop The Music toppar YT-listan!Fattar ingenting! O.O Sist jag kollade på 2NE1s "Don't Stop The Music" så hade den typ 12 miljoner besökare vilket var för max en vecka sen och idag har den över 20 miljoner! O.o Och den ligger på 5e plats på YT-musik top lista (credis till booxeen). Fattar inte varför den har fått så mycket uppmärksamhet helt plötsligt, över ett halvår efter att den kom ut men vi struntar i det och grattar 2NE1 för det! GRATTIS!!! 8D Det var inte bara don't stop the music som hamnade på listan denna veckan utan två andra av deras låtar hamnade också där ("ugly" och "hate you") men dom fick inte en lika bra placering. ^^Stan

Sticker till stan med Tass. ^^
Bloggar sen när jag kommer hem. :)


Snabb inlägg

God eftermiddag allihopa! :3
Ett snabb inlägg, ska snart ut och gå en sväng med Tass. ^^ Fast dom mörka molnen på himlen oroar mig lite! XD Idag var första dagen på evigheter som jag sminkade mig! :3 Känns....skönt faktist, har blivit vann med smink att det känns konstigt att in ha det varje dag! XD

Har bestämt vad jag vill ha från Yesasia också! :3 Nu måste jag bara övertala mamma att beställa det! XD Inte så lätt. x) Vill ha ett eget visa kort så att jag slipper att gå via henne varje gång jag ska beställa något via internet. ^^ Men måste först fylla 16år innan jag kan det. Ett halvår kvar! ^^

Hinner inte att skriva nått mer nu. ^^
Gör det sen när jag kommer hem! 8) BYYYE~! ^^

  
 
Nä, vad no lifer! XD


Same Same

HAHAHAHA, vad ska man säga? xD Tumblr in my ♥, där hittar man allt! XD