Hello~! ^^

Det var typ flera dagar sen jag uppdaterade! o.o' Om man inte räknar med inlägget igår som min kära komips skrev. x'D Hahah! Igår var (nästan) hela The Gang här, alla förutom Yang som var i Paris på Super Show 4! (jag är inte lite avundsjuk) ^^ Till Yang: HOPPAS ATT DU HADE KUL OCH SKREK SÖNDER DIN HALS, MEN GLÖM INTE ATT TA MED MIG NÄSTA GÅNG!! >8D ♥ Men iaf, igår så satt vi och tjockad oss med massa snacks medans vi kollade typ tre skräckfilmer. :) Vi passade på att se massa skräckfilmer eftersom Yang inte var här. x'D (hon tål inte skräckfilmer) Det var så underbart att se dom igen, så länge sen sist. :3 Vi hade verkligen kul. :)

I förrgår gå gick jag och Tass en promenad efter skolan för att köpa lite saker till gårdagen och sen så var vi här och åt pannkakor med glass och kollade på running man med BigBang. :3 Jag hade ju redan sett dom men dom är så bra så hade inget emot att se om dom! 8D Sen på kvällen så fylldes min dashboard med klipp från det sista avsnittet av hello baby....och dum nog så kollade jag på ett 50 sekunders långt klipp och började stor gråta! xD Kollade på detta klipp! X) (↓)


JOONIIIE!!!! TT^TT ♥ ÄR DU GLAD DU? DU FICK MIG ATT BÖRJA GRÅTA SOM EN LITEN UNGE!!!! X'D Visste att han skulle gråta och visste också att jag skulle börja gråta okontrollerat. XD Asså, neh, hatar alltid sista avsnittet att hello baby. Det suger så hårt, vill aldrig att det ska ta slut. T^T Grät också i slutet på hello baby med SHINee och då var det bara ett barn (Yoogun) som dom skulle lämna nu är det TRE!!!! T^T Kommer att sakna Leo, Lauren och Dayoung! Även fast hello baby är slut så hoppas jag på att dom kommer att träffas efter det!! ^^ Har även sett att sista avsnittet snart är färdigt subbat. Vill se det men ändå inte...vet att jag kommer att gråta dom fan! X'D Kommer att behöva många packet näsdukar till hands. o.o' Lägger upp den så fort jag har sett den! :)

Kommentarer
Postat av: booxeen

Jag har taggat dig i sådant tråkigt Tag-game ;O

Så nu måste du göra den! :D xDDhttp://booxeen.blogg.se/2012/april/tag-game-11-things-about-me.html#comment<3<3

2012-04-07 @ 21:35:45
URL: http://booxeen.blogg.se/
Postat av: Yungis ♥ Kimchifriedrice 8D

Min hals dog totalt, lol 8D

2012-04-12 @ 21:04:11
URL: http://kimchifriedrice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback