You're Beautiful


Kollade klart på You're Beautiful igår och den var "GMWEROEW!!!!". ÔwÔ Utantvekan en av dom bättre dramorna jag har sett. ^^ Älskade både Hongkis (från FT.ISLAND) och Yonghwas (från CNBLUE) roller. xD Hongki spelade lilla Jeremy, hur söt och glad/galen kille som helst! xD Han var utan utantvekan min favorit karaktär i hela serien. :3 Sen har vi Yonghwa som spelade Shinwoo, en smart, schysst kille även lite romantisk. ^^ Tycker så synd om honom, ni fattar om ni ser dramat. :) 

Den handlar om en grupp som heter "A.N.Jell" och dom ska få en ny medlem i gruppen. Problemet är att killen som ska bli den nya medlemmen har gjort någon ögon operation i USA och kan inte komma till korea. Men som tur så har han en tvillingsyster som är nunna och dom ser exakt likadana ut. xD Så hon får spela honom tills han kan komma till korea. xD Så hon bor ihop med dom andra medlemmarna och allt. Och dom andra medlemmarna vet inte om att hon är tjej (det är inte helt sant, en kille fattar det ganska snabbt..kolla så fattar ni). Men iaf, jah....ni fattar. Om man låter en tjej och några killar bo tillsammans så slutar det oftas bara på ett sätt. xD Okej, men se den! ;) Rekomenderar den till 100%! ^^

Eftersom jag inte hittade någon bra trailer så blir det lite gif spam på min favorit karaktär!! ÔwÔ Så jävla söt att jag får hål i tänderna!! xD Förresten, har lagt till en ny kategori! ^^ Nämligen "K-Dramas" tänkte göra inlägg med K-Dramas och K-Movies till den. :)


Kommentarer
Postat av: Yungis ♥ Kimchifriedrice 8D

Haha Hongki ♥♥Lol det skulle ta hundra år X) ska iaf försöka skriva lite grejer på bloggen :p

Alltså buäh jag blir tårögd varje gång jag tänker på konserten, de är så fina ♥

2012-04-12 @ 23:47:32
URL: http://kimchifriedrice.blogg.se/
Postat av: Kamille

Håller med till 100%!

Jag såg den för första gång för snart 2 år sedan, och har sett den minst 5 gånger nu! xD (ser den med mina syskon, - min mamma vill snart se den också!)

Min favorit karaktär var självklart också Jeremy!

2012-04-13 @ 00:04:49
URL: http://alltimecute.wordpress.com
Postat av: Thea

Haha, nej vad sött!!! xD

2012-04-14 @ 01:27:24
URL: http://lillaskrivaren.devote.se
Postat av: ♥J U L I A♥

Åh, är Uee från After School med?

Bra blogg! ^-^

2012-04-16 @ 16:13:41
URL: http://juliadrysen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback