Ett sista adjö?

Vem vet? Kanske, kanske inte. Men just nu ser det väldigt mörkt ut, jag har nämligen bestämt mig för att stänga ner bloggen. Varför? Jo först, hur många månader var det sen jag skrev mitt senaste inlägg? 3 månader sen? Eller 5 månader kanske? Som ni ser så jag varken koll eller orka att faktiskt kolla upp det. Har haft viktigare saker för mig i livet än att uppdatera en blogg som nästan ingen läser. Min farfar har bl.a gått bort vilket han gjorde i april efter en förkylning (en förkylning kan döda den som har riktigt kassa lungor). Det tog väldigt hårt på mig eftersom han har varit så otroligt viktig i mitt, samtidigt som jag försökte hantera sorgen så flåste skolarbeten mig i nacken. Efter två intensiva veckor med plugg så lyckades jag skrapa ihop betyg som inte var allt för dåliga.
 
 
Om du kollar mig rakt in i ögonen och säger att han inte är sjukt-fluffigt-gullig så ljuger du.
 
Nyss klarade jag av två veckor av sommarjobb och sommarlovet har äntligen börjat på riktigt. Känns rätt så konstigt dock, att inte ha några större måsten att göra varje dag förutom en längre joggingtur (kämpar fortfarande för att gå ner i vikt och har faktiskt kommit en liten bit på vägen~). Dom senste dagarna har jag försökt fixa och planera inför framtida beslut, bl.a har jag kollat på universitet utbildningar för nästa år behöver jag ha något att göra. Min första tanke var att börja jobba efter gymnasiet men har bestämt mig för att plugga vidare då man behöver en bättre utbildning för att få välbetalda jobb. Just nu lutar det åt jounarlist utbildningen men har inte bestämt mig än, p.g.a att jag går en estestisk utbildning nu så har jag inte lika stora valmöjligheter som vissa andra om jag inte vill plugga komvux först och det vill jag undvika till varje pris. Förutom det så är det dags att hitta ett timjobb så att jag kan spara ihop pengar till resor och körkort, har faktiskt provkört en gång men behöver pengar för att faktistkt kunna ta det. 
 
 
OMFG STAWP IT KIM JONGIN AKGN;ADGNADGKADHGAGD
(förlåt men han är min exo bias/ultimate bias efter Taemin~)
 
Som ni ser så är jag inte död (om det nu var någon som trodde det). Och en sak till Sara, förlåt att jag inte har svarat på kommentaren..den om Simon och Martina, jag har sett flera av deras videos och jag lovar att du inte är jobbig som nämner det! ^^ Om det nu visar sig att ni fortfarande av någon skum anlening har intresse av mitt allt för tråkiga liv så finns jag fortfarande kvar på instagram även om jag inte lägger upp bilder så ofta. Har även kvar min andra blogg på wordpress som jag faktiskt tänkt uppdatera imorgon om photoshop tänkt att sammarbeta d.v.s. Sen har jag även planer på att starta en personlig tumblr snart, har faktiskt ett accunt redan men har inte fixat till den, ska göra det och om jag inte länkar den här så kommer en länk till wordpress bloggen. Jag hoppas nu er ett bra fortsatt liv och ett tack för er som har stått ut med mitt babblande under årens gång. Det är faktiskt verermodigt att lägga en punkt på det här men en dag måste man inse att livet innehåller vikigare saker som man måste ta sig igenom. Och angånde mig och kpop så är vår relation fortfarande stark. Har inte längre koll på alla nya grupper som kommer ut eller ens alla comebacker men har koll på dom viktigaste, SHINee, EXO och BIGBANG~ (älskar exo's nya albums så äckligt mycket och fangirlar dom så otroligt mycket att hälften skulle skrämma dom flesta, älskar även SHINees nya japanska album och skulle ha köpt den om det inte varför att prislappen låg på över 400kr). Ha det bäst och en underbar fortsättning på livet. ♥ Och vi ses på andra sociala nätverk om ni bestämmer er för att stalka mig~
 
 
Tack för allt, jag kommer sakna ner~ ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Korean Gossip

Åhh tycker du också om Kai?

2013-08-31 @ 18:32:56
URL: http://koreangossip.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback